AROMATINĖS ODORO „MOOD“ SOJŲ VAŠKO ŽVAKĖS

- Kategorijos Straipsniai

Ne paslaptis, kad jau nuo senų laikų žvakės yra laikomos viena pagrindinių priemonių namų šilumai ir jaukumui palaikyti. Tačiau, jei kalbėtume apie šiai dienai populiariausias kvepiančias žvakes, jos skirtos ne tik šviesiai namų aurai puoselėti, bet ir apsupti juos mėgiamais, išskirtiniais kvapais. Aromatinių žvakių dvelksmas, kuria stebuklingą nuotaiką ir apgaubia komforto skraiste. Skirtingi kvapai padeda mums atsipalaiduoti, pasinerti į ramybės būseną, o gal atvirkščiai – suteikti energijos ir gyvybingumo. Norint pasiekti didžiausią aromatinių žvakių teikiamą malonumą, svarbu atsirinkti širdžiai artimiausius kvapus bei jais alsuojančius kokybiškiausius produktus.

Natūralios sojų žvakės

Ilgą laiką sintetinė medžiaga parafinas – pigesnis bičių vaško pakaitalas, buvo populiariausias žvakių gamybos elementas. Tačiau pasauliui vis greičiau ir garsiau judant link ekologijos ir sveiko gyvenimo būdo, pradėta dairytis į natūralesnius produktus. Vienas tokių – sojų vaško žvakės. Ši alternatyva vilioja savo tvarumu, draugiškumu aplinkai ir ilgesniu degimo laiku. Sojų vaškas gaminamas iš natūralių sojų pupelių, kurios yra biologiškai skaidomos ir neturi toksinių medžiagų. Dėl to, šio vaško žvakių degimas žymiai švaresnis, nepaliekantis suodžių, juodų dūmų. Nereikia jaudintis ir dėl neplanuotai išlieto ar nubėgusio sojų vaško – jis labai lengvai išvalomas ir nepaliekantis dėmių. Balto sojų vaško žvakė yra ne tik natūralumo ir grynumo simbolis, bet ir sveikatos bei aplinkos tausojimo pasirinkimas.

Žvakės indelyje privalumai

Sojų vaškas idealiai tinka žvakių gamybai indeliuose. O viena pagrindinių ir populiariausių tokių žvakių talpų – stiklinis indas. Kaip ir pats vaškas, ši stiklinė talpa yra organiška, draugiška aplinkai medžiaga. Deginama sandarioje stiklinėje pakuotėje, sojų vaško žvakė jums suteikia ilgesnį mėgavimosi ja malonumą. Taip pat jums nereikės jaudintis ir dėl papildomų padėkliukų ar lėkštelių – tokioje talpoje vaškas sandariai uždarytas bei apsaugotas nuo įkaitimo ir išbėgimo. Verta paminėti, kad stiklinis indas puikiai dera bent kokiame namų interjere, todėl aromatinė žvakė bus ne tik šilumą ir malonius kvapus teikiantis, bet ir stilingai kambarių dekorą papildantis akcentas.

Kokybiško dizaino ODORO aromatinės žvakės  

Kuriant aromatinę žvakę, ODORO ypatingą dėmesį skyrė ne tik vaško natūralumui, bet ir pačios žvakės dizainui bei funkcionalumui. Tik paėmus produktą į rankas, užplūsta susižavėjimo ir džiugesio emocija – šilkiniu kaspinėliu perrišta, lyg graviruotomis raidėmis puošta pakuotė nepalieka abejingų nuo pirmų prisilietimų. Elegantiškas kvepiančios žvakės įpakavimas suponuoja apie išskirtinį ir kokybišką produktą. Pati aromatinė žvakė slepiasi juodo, nepermatomo stiklo inde, kuris iš savęs kuria prabangos ir minimalizmo jausmą. Ypatingas indelio akcentas – subtiliai įspaustas ODORO ženklas, suteikiantis lygiam, stikliniam paviršiui delikataus puošnumo. Nereikalingomis detalėmis neperkrautas indelio dizainas, išlaiko estetikos dvelksmą. Bendrą produkto įvaizdį užbaigia solidumo ir žemiškumo dvasią suteikiantis tikro medžio, tamsus dangtelis. O nenaudojant žvakės, jis atlieka ir apsauginę funkciją – sulaiko besiskleidžiantį aromatą indelio viduje.

Deginama, ar ne, ODORO aromatinė žvakė nuostabiai pritampa įvairaus stiliaus erdvėse. Jos dizainas buvo kuriamas itin kruopščiai, apgalvojant kiekvieną detalę, spalvinę gamą su tikslu aromatinę žvakę lengvai pritaikyti bent kokiame namų interjere. Todėl tai gali būti puiki dovana draugams, šeimos nariams ar verslo partneriams. Pradžiuginkite savo artimus šiuo, išskirtinėje pakuotėje slypinčiu ir išimtiniais aromatais dvelkiančiu, stilingu namų akcentu.

ODORO kvepiančių žvakių kolekcija „Mood“

Spalvinga, emocinga ir nepaliekanti abejingų – taip drąsiai galima apibūdinti ODORO „Mood“ kolekciją. Pagrindinis kolekcijos išskirtinumas – kiekvienas kvapas išgrynintas ir atspindintis labai aiškią nuotaiką. O, kad būtų lengviau išsirinkti būtent jūsų nuotaiką simbolizuojantį ar namų aurą reprezentuojantį aromatą, primename „Mood“ kolekcijos žvakių kvapus:

Ambra – kvapas, kuris šiek tiek pretenzingai pabrėš namų prabangą ir detalių unikalumą.  Žvakės aromatas prisotins tavo tvirtovę giliu, turtingu, rytietišku paslaptingumu ir  išskirtinio skonio ekspresija. Tai kvapas itin stilingiems, charizmatiškiems ir išskirtinumo bei prabangos siekiantiems žmonėms.

Kubos šėlsmas – aromatas, kuris sukurs kubietišką nuotaiką, suteiks patalpai prabangią, kiek šelmišką atmosferą. Puikiai tinka vietoms, kuriose dažnai vyksta susibūrimai – pakels nuotaiką ir suteiks atsipalaidavimą. Šis kvapas puikiai papildys namus, kuriuose yra kuriamas prabangus, šiek tiek šaltesnių atspalvių interjeras. Tokiose namuose taip dažnai rasime medienos detalių.

Magnolija – kvapas puikiai tiks tiems, kurių namuose turi kvepėti harmonija ir romantika, kuriuose dažniausiai pripildyti švara, estetika, gėlėmis ir jų detalėmis.  Žvakės aromatas pripildys namus jaukiu lauko gėlių ir švaraus jaukumo pojūčiu, gamtos gaiva,  įkvėps dažniau išskleisti rankas pasaulio grožiui, laisvei ir harmonijai.

Santalas – subtilus ir romantiškas. Lengvas, švelniai saldus ir viliojantis aromatas apgaubs aplinką savo santūria prabanga, elegancija ir estetika. Šis kvapas puikiai tiks elegantiškam, švelniam, pastelinių atspalvių interjerui. Tokiame interjere vyrauja šviesa ir švara. Interjerą taip pat puošia kelios prabangios dekoro detalės, galbūt meno kūriniai, o galbūt stilinga vaza, ar žvakidė.

Šampano namai –kvapas, puikiai tinkantis namams, kuriuose kasdien reikia bent lašelio šventiškumo ir nerūpestingumo. Žvakės skleidžiamas kvapas pripildys juos noru šypsotis ir džiaugtis kiekviena gyvenimo akimirka, tad galėsi nepailstamai džiaugtis savo išskirtiniu gyvenimu ir tuo, ką turi.

Žvakės liepsna simbolizuoja jaukumą, šilumą ir šviesą. O jos skleidžiami aromatai pripildo mūsų namus maloniais kvapais ir užpildo mus džiugia nuotaika bei teigiamomis emocijomis. Išsirinkite savo tikrąjį „aš“ labiausiai atspindinčius aromatus ir mėgaukitės namus užplūstančiais įstabiais sojų žvakių kvapais.

  • Registruotis

Naujos paskyros sukūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite su Arba Atstatyti slaptažodį