NAMŲ KVAPAI ĮMONĖMS - DOVANOS DARBUOTOJAMS IR VERSLO PARTNERIAMS

- Kategorijos Straipsniai

Namų kvapai įmonėms – dovanos darbuotojams ir verslo partneriams

Žiemos šventėms pamažu artėjant, daugelis ima ieškoti dovanų idėjų ne tik šeimos nariams, bet ir verslo partneriams, kolegoms. Juk gerai apgalvota verslo dovana – tai draugiškas gestas, padedantis palaikyti ir stiprinti ryšį, skatinti tolesnį pagarba grįstą bendradarbiavimą. Saldumynai ir kitos valgomos dovanos, alkoholiniai gėrimai – tai itin dažnos dovanos įmonėms. Žinoma, tai praktiška ir universalu, tačiau tokia verslo dovana turbūt nedaug ką nustebins ir veikiausiai pasimirš po dienos ar kelių. Ieškantiems ypatingos dovanos Kalėdoms, vertėtų atkreipti dėmesį į dalykus, kurie išlieka ilgiau nei akimirksniu prabėgantis švenčių sezonas. Namų kvapai – tai išskirtinis sprendimas verslo dovanai, kuri kalba pati už save, pripildydama kiekvieną erdvę užburiančiu aromatu. 

Verslo dovanos partneriams – prabangūs kvapai

Prabangūs namų kvapai įmonėms – ne tik praktiškas pasirinkimas, bet ir dovana su šilta žinute ir geranoriška intencija. Juk užburiantis aromatas laikosi bent keletą mėnesių, todėl Jūsų dovana džiugins ir skleis pozityvią atmosferą ne tik per didžiąsias šventes, bet ir po jų. Todėl namų kvapai – puiki dovanos verslo partneriams idėja, nes apie Jus ar Jūsų įmonę bus prisimenama dar ilgą laiką. ODORO Bronze Edition namų kvapai – ne tik prabangiai kvepiantys, bet ir solidžiai atrodantys. 

Tamsus, pereinamos spalvos buteliukas, pripildytas išskirtinio aromato gali tapti puikiu interjero akcentu tiek namuose, tiek biure. Elegantiško dizaino namų kvapai – tai prabangi dovana, kuria tikrai parodysite išskirtinį dėmesį savo verslo partneriams ar darbuotojams. ODORO Bronze Edition namų kvapai taip pat gali tapti puikia reprezentacine dovana, kurią galite siųsti ar įteikti užsienio verslo partneriams, supažindinant juos su lietuviškais aukštos kokybės gaminiais. Stilingi kvapai ir ant pakuotės aukso raidėmis tviskantis nuoširdus palinkėjimas neabejotinai paliks šiltą įspūdį apie Jus ar Jūsų įmonę.

Nuotaikingas palinkėjimas

Laikotarpiu, kai vis daugiau laiko tenka praleisti namuose, verta investuoti į namų jaukumo kūrimą. Todėl namų kvapai – labiau nei bet kada aktuali dovana tiek darbuotojams, kolegoms, tiek tolimesniems verslo partneriams. ODORO MOOD namų kvapai gali tapti puikia dovanos darbuotojams idėja už prieinamą kainą. Dovanodami ODORO MOOD namų kvapus kartu su charakteringu aromatu žmogui padovanosite ir tam tikrą nuotaiką. Ryški ir įvairi ODORO MOOD namų kvapų kolekcija – tai 12 kvapų, o kiekvienas iš jų atspindi skirtingą nuotaiką. Tai leidžia išrinkti individualią dovaną, atsižvelgiant į konkretaus žmogaus pomėgius, asmenybę ir stilių. 

Verslo dovanos idėja – namų kvapai su Jūsų įmonės logotipu

Turbūt daugelis sutiks, kad personalizuota dovana yra iškalbingesnė už paprastą verslo dovaną, kurią kiekvienas gali įsigyti parduotuvėje. Gera žinia ta, kad ODORO komanda kuria ne tik savo prekės ženklo kvepiančią produkciją, bet ir pagal verslo klientų poreikius paruoštus namų kvapus įmonėms. Tai gali būti namų kvapai su Jūsų įmonės pavadinimu ir logotipu, pasirinkto dizaino buteliuke ir pakuotėje, ant kurios užrašyti personalizuoti palinkėjimai klientams ar verslo partneriams. Nuo lipdukų, kaspinėlių ar kitų buteliuko stilingų dekoracijų – mūsų komanda padės įgyvendinti Jūsų viziją arba pasiūlysime tinkamiausią variantą. Juk tinkamai apipavidalinti namų kvapai gali tapti ne tik praktiška dovana, bet ir komunikuoti norimą žinutę apie Jūsų verslą ar prekės ženklą bei stiprinti įvaizdį.

Nuolaidos kolektyvui

Namų kvapai – tai efektyvus kvėpinimo sprendimas namams ar įmonėms, turinčioms nedideles komercines patalpas. O tokios dovanos Kalėdoms – praktiškos, bet nenuobodžios. Tinkamai parinkus aromatą, namų kvapai dovanai tiks tiek senam, tiek jaunam, tiek rafinuoto skonio gerbėjams, tiek apie namų kvepalus girdintiems pirmą kartą. Jei susidomėjote tokia kalėdinės dovanos idėja, o galbūt norite įsigyti namų kvapų savo namams, nepamirškite, kad galite gudriai sutaupyti ir gauti nemokamą pristatymą, pirkdami ODORO produkciją didesniu kiekiu. Tai daryti ypač patogu pasikooperuojant kolektyvo būryje! Turėsite malonų projektą su kolegomis, pažinsite vieni kitų skonį, gausite nuolaidą ir sutaupysite itin brangų savo laiką. Verta pasidomėti!

  • Registruotis

Naujos paskyros sukūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite su Arba Atstatyti slaptažodį