NAMŲ KVAPŲ PAPILDYMAI – BŪDAS SUTAUPYTI IR NE TIK

- Kategorijos Straipsniai

Namų kvepalai – tai daug pastangų nereikalaujantis būdas puoselėti savo namų atmosferą suteikiant jai nuostabių aromatų. Ne veltui daugeliui taip patinka namų kvapai su lazdelėmis ar įvairūs namų gaivikliai. Turint namų kvapus su lazdelėmis, namuose nuolat tvyro sodresnis ar švelnesnis aromatas, prie kurio kartais taip priprantama, jog gali atrodyti, kad ši kvepianti pasaka tęsis amžinai. Vis dėlto, priklausomai nuo to, kiek lazdelių įmerkta į aromatinį aliejų bei kitų faktorių, po kelių mėnesių pastebime, kad kvepalai namams nebeatlieka savo darbo taip gerai, kaip anksčiau, o galiausiai jų buteliukas visai ištuštėja. Ką daryti tuomet? Išmesti pasibaigusius namų kvapus ir įsigyti naujus? Galime patikinti, kad to daryti tikrai nebūtinaNamų kvapų papildymas – tai puiki išeitis norintiems, kad namai nesiliautų skaniai kvepėti net pasibaigus pagrindiniam namų kvepalų buteliukui.

DIDESNIS KIEKIS – MAŽESNĖ KAINA

Jei jau turite pamėgtus namų kvapus, turbūt dažnai pasvajojate, kad jie pasiliktų namuose ištisas savaites ir mėnesius. Juk tai ne tik efektyvus namų gaiviklis, bet ir Jūsų asmeninės erdvės vizitinė kortelė. Žinantiems savo mylimą ir laiko patikrintą aromatą, namų kvapo papildymas tampa puikia proga sutaupyti. Pavyzdžiui, ODORO kvapo papildymas kainuoja mažiau nei naujas namų kvepalų komplektas, į kurį įeina namų kvapai, stiklinis buteliukas ir lazdelės. Todėl namų kvapų papildymas yra puiki galimybė norintiems įsigyti jau pamėgtą ir mylimą kvapą didesniu kiekiu ir geresne kaina.

VERTINANTIEMS MINIMALIZMĄ

Namų kvapų papildymas leidžia ne tik sutaupyti, bet ir labiau tausoja gamtos išteklius. Juk pasibaigus aromatiniam aliejui, dailaus stiklinio buteliuko nebūtina išmesti ir pirkti naujo – jis tikrai gali tarnauti ne vienus metus. Aromatų gerbėjai, turintys savo pamėgtus namų kvapus, įsigiję didesnio kiekio kvapo papildymą gali nesunkiai papildyti savo turimą stiklinį buteliuką ir džiaugtis mėgstamu kvapu dar ilgiau. Tai tvaresnis pasirinkimas vertinantiems minimalizmą ir visiems, kurie renkasi vartoti atsakingiau bei pirkti tik tai, kas reikalinga. Be to, ODORO namų kvepalai pasižymi itin kokybišku ir koncentruotu eterinių aliejų mišiniu. Todėl galite būti tikri, jog šie kvepalai namams, naudojami pagal instrukcijas, Jus džiugins net keletą mėnesių.

MĖGSTANTIEMS INDIVIDUALUMĄ

Galbūt turite viziją, koks namų kvapo buteliukas ar lazdelės geriausiai tiktų prie Jūsų interjero? Namų kvapo papildymas – tai galimybė neriboti savo kūrybinio polėkio ir savo namus kurti būtent taip, kaip norisi Jums. Tad jei turite išsirinkę mylimą ODORO namų kvapo papildymą, jis mielai įsikurs Jūsų parinktame buteliuke. Taigi, ODORO kvapo papildymas leidžia ne tik sutaupyti, bet ir patiems išsirinkti, kokio norite dizaino buteliuką kvapui bei lazdeles. Žinoma, visuomet svarbu atkreipti dėmesį, kad Jūsų parinktas namų kvepalų buteliukas būtų sandarus – geriausia, jei pagamintas iš stiklo. ODORO asortimente Jūsų laukia būtent kvapo papildymui skirti kokybiški įvairių formų stikliniai buteliukai. Išsirinkite mėgstamos formos buteliuką, kuris geriausiai tiktų prie Jūsų interjero bei suteiktų jam žavingą akcentą. Esant poreikiui ODORO parduotuvėje taip pat galite įsigyti ir skirtingų medžiagų bei ilgių lazdelių, kurios nepriekaištingai paskleis malonų aromatą patalpoje.

KAIP NAUDOTI NAMŲ KVAPŲ PAPILDYMĄ?

Siekiant, kad naujai įsigyti namų kvapai pripildytų namus įstabiausiais aromatais, pilkite juos į visiškai švarų buteliuką. Jei prieš tai namų kvapo buteliuke jau buvo aromatinis aliejus (ypač, jei kitokio kvapo), labai svarbu talpą kruopščiai išplauti karštu vandeniu ir muilu arba indų plovikliu. Prieš pilant namų kvapo papildymą, pilnai išdžiovinkite buteliuką. Jei buteliuke dar nesibaigė aromatinis aliejus, geriau palaukite, kol jis pilnai išgaruos – nepilkite naujo eterinių aliejų mišinio ant viršaus. ODORO namų kvapo papildymo komplekte taip pat yra specialiai aromatinio aliejaus perpylimui skirtas piltuvėlis bei kokybiškos daugiapluoštės juodos lazdelės, todėl galėsite greitai ir be didelių pastangų pakeisti savo namų kvapą. Į naują namų kvapo skystį reikėtų įmerkti ir naujas lazdeles. Būtent skysčio prisigėrusios senos lazdelės ir būna dažna priežastis to, kad namų kvapai prasčiau pasklinda erdvėje. Naujos lazdelės – tai maža investicija, tačiau tai daro didelę įtaką kvapo difuzoriaus veiksmingumui.

Šiais laikais jau nemažai žmonių žino, kokią galią namų atmosferai turi išskirtiniai ir, svarbiausia, visų namiškių mėgstami namų kvepalai. Nesvarbu, ar tai subtilaus kvapo oro gaivikliai vonios kambaryje, ar prabangūs namų kvapai su lazdelėmis svetainėje. Šios aromatizuojančios priemonės suteikia žavingų akcentų tiek namų interjerui, tiek mūsų kasdienybei. O pasibaigus namų kvepalų skysčiui, ODORO kvapų papildymas leis mylimais aromatais mėgautis vėl ir vėl!

 

  • Registruotis

Naujos paskyros sukūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite su Arba Atstatyti slaptažodį