ODORO SENSE – YPATINGU CHARAKTERIU IŠSISKIRIANTYS TAVO NAMŲ KVAPAI

- Kategorijos Straipsniai

Gražiausi Tavo asmenybės linkiai atsispindi Tavo namuose ir juose kuriamoje nuotaikoje. Tavo charakterį simbolizuojančios spalvos, garsai, širdžiai mieli aromatai, užpildo namų atmosferą jaukiomis akimirkomis, džiugiais momentais ir čia pat gimstančiais, dar ilgam neblėstančiais, prisiminimais. 

Išskirtinei Tavo asmenybei atsiskleisti ir ypatingoms Tavo gyvenimo akimirkoms išpildyti ODORO sukūrė naują, subtiliai išraiškingą bei sodrumu alsuojančią ODORO Sense kolekciją. Tai trys savo unikalumu žavintys aromatai, kurių natos pasakoja skirtingai svaiginančias istorijas. Išskirtinius pojūčius kurianti ODORO Sense kolekcija kviečia pasinerti į kerinčius potyrius ir jaudinančias akimirkas Tavo namuose.

Sodrios spalvos ir subtilus dizainas Tavo namų nuotaikai praturtinti

Lietuvoje sukurta ir pagaminta ODORO namų kvapų kolekcija Sense į Tavo namus atneš daugiau svaiginančių aromatų, spalvų, estetikos pojūčio bei natūralios kilmės ingredientų. Subtiliai dekoruoti juodai žalios, juodai mėlynos ar juodai raudonos spalvos stilingi buteliukai, akomponuoti su juodomis daugiapluoštėmis lazdelėmis, taps išskirtiniu bei sodriu Tavo namų interjero simboliu. ODORO Sense - sukurta papuošti Tavo namus ir apgaubti juos švelniai užburiančiais aromatais.

Pristatome tris charakteringus ODORO Sense kvapus ir kviečiame pasinerti į jų išskirtinių pojūčių karuselę.

Kvapas ICON – ryškų įspūdį paliekantis aromatas. 

Patrauklus ir jausmingas kvapas, paliekantis ilgalaikį svaiginantį efektą. Sužadinantis maloniausias emocijas ir potyrius, gaiviai saldus aromatas kviečia veikti ir švytėti. Tai turtingas ir sodrus derinys, kuriame žaidžia uogų saldumas, gėlių romantiškumas bei vyno ir medienos gurmaniškumas. Pasilepink išskirtiniu žavesiu ir elegancija kerinčiu išraiškingu aromatu.

 Kvapo natos. Viršutinė dalis: vynuogės uogos.Širdies: žibuoklė, magnolija.Bazinės: raudonasis vynas, beržas.

Kvapas BOTANIST – žalumos patirtis Tavo namuose.

Ryškus, žemiškas ir rytietiškas aromatas, kurį atskleidžia stiprus pačiulio ir vanilės duetas, praturtintas citrusų ir vaisių natomis. Susiliedamos kartu, šios natos sukuria žaluma ir prabanga alsuojančią patirtį. Pripildęs erdves gyvybės ir lengvumo pojūčiais, aromatas sukelia neblėstančios energijos blyksnį. Įsileisk miško ryto gaivą į savo namus. 

Kvapo natos. Viršutinės: citrusiniai vaisiai, mandarinas. Širdies: vaisiai, persikai, abrikosai. Bazinės: vanilė, pačiulis.

Kvapas OPTIMIST – gaivios inspiracijos pliūpsnis. 

Pakylėjantis ir erdvus kvapas, kurį sukuria draugiška energingo mandarino, jaukaus kedro ir rytietiško gintaro natų derinys. Tai pasitikėjimą, gerą savijautą kuriantis bei teigiamas emocijas skatinantis aromatas. Pasklidęs po Tavo namus, šis kvapas apgaubs pozityviais ir kūrybiškais potyriais. Atsipalaiduok ir pasinerk į atgaivinančio įkvėpimo malonumus.

 Kvapo natos. Viršutinės: mandarinas, kedras, rožė.Širdies: apelsinas, žiedas, muskatas, imbieras.Bazinės: gintaras, baltas muskusas.

Patarimai, kaip ODORO Sense aromatais mėgautis ilgiau

Kaip pradėti? Ištraukite iš butelio kakliuko juodą kamštelį. Laikykite stipriai, kad atidarant neišsipiltų. Į buteliuką pradžiai įmerkite 2-3 lazdeles, išskleiskite jas. Palaukite porą valandų įsitikinti, ar kvapo intensyvumas jus tenkina.

Kaip prižiūrėti? Lazdeles bent kartą per savaitę apverskite.

Kvapo intensyvumas. Jeigu trūksta intensyvumo, lazdelių skaičių padidinkite. Didesnis lazdelių kiekis sunaudoja didesnį aliejaus kiekį, tad merkiant daug lazdelių, kvapnusis aliejus baigsis greičiau. Jeigu nutiktų taip, kad lazdelės nustoja skleisti kvapą net jas apvertus, pakeiskite jas naujomis, dar nenaudotomis lazdelėmis.

Vieta. Kvapas geriausiai sklinda erdvėse, kuriose vyksta bent nedidelis oro srautų judėjimas, pavyzdžiui, koridorius, svetainės vidurys, erdvė prie lengvai praviro lango. Statykite namų kvapą ne aukščiau akių lygio.

ODORO Sense – tai namų kvapų kolekcija, kuri apdovanos Tavo namus kerinčiais pojūčiais.
  • Registruotis

Naujos paskyros sukūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite su Arba Atstatyti slaptažodį