ODORO ELEMENTS – SUKURTA PRATURTINTI TAVO GYVENIMĄ

- Kategorijos Straipsniai

Kvapas, kaip ir bet kuris kitas gyvenimo elementas, pirmiausiai turi derėti prie Tavo būsenos, nuotaikos ir pabrėžti tai, kas Tau svarbu šiuo esamu momentu. O kur daugiau, jei ne namuose, patiriamos svarbiausios ir maloniausios Tavo gyvenimo akimirkos. Juk namai tai vieta, kurioje Tu būni savimi, atsipalaiduoji, jautiesi saugi ir laisva. Atsiskleidi savo tikromis spalvomis ir atsiduodi savo tikrajai „aš“.

Suprasdamas tai, namų kvapų prekės ženklas ODORO pristato naują išskirtinę kolekciją ODORO Elements, sukurtą tam, kad Tavo gyvenimas prisipildytų širdžiai artimais namų kvapo teikiamais malonumais. Ši kolekcija skatina atsigręžti į save – atsiminti, kas Tu esi, kas Tau teikia džiaugsmą ir pilnatvę, kas atspindi ir papildo Tave.

Minimalizmas kiekvienoje namų kvapo detalėje

Elements kolekcija, įkvėpta minimalizmo ir švaraus baltumo, puikiai praturtins Tavo namų interjerą nauja dekoro detale. Balta, subtili, išskirtinio dizaino pakuotė talpina 100 ml baltą buteliuką su dailia platinos spalvos puošmena bei baltomis lazdelėmis (10 vnt.), surištomis kaspinėliu. Kiekviena detalė kurta galvojant apie ypatingus ir savus Tavo namus.

Susipažink su penkiais išskirtiniais Elements kvapais ir atrask Tave labiausiai atspindintį ir papildantį aromatą.

Kvapas DAYDREAM – pasinerk į malonias mintis ir svajones.

Kvapas, kuris įkvepia svajoti! Pakelk akis į dangų, švelniai jas užmerk.. Leisk norams ir svajoms tave apgaubti. O, kad mintys netaptų tik tolimomis svajonėmis, rožinio pipiro ir citrusų natos, įkvėps energijos bei optimizmo siekti savo tikslų ir tikėjimo savo jėgomis.

Kvapo natos: rožinis pipiras, bergamotė, citrusas, gvazdikėlių pumpurai, kedras, mediena, muskusas, tonka pupelės

Kvapas FLOWER POWER – pasimėgauk įkvėpimu iš gėlių.

Tai gėlių puokštę pranokstanti namų detalė, kuri įkvėps Tave matyti pasaulį pro “gėlinius” akinius. Gėlės – tai neatsiejama moters puošmena, kuri kiekvienam gyvenimo momentui suteikia išskirtinumo ir šventiškumo. Kvapas itin sklaidus, gaivus ir nepalieka abejingų – netgi tų, kuriems gėlių aromatas niekuomet nebuvo mėgstamiausių sąraše.

Kvapo natos: arganas, heliotropas, kokosas, medus, anyžiai, vanilė, baltasis muskusas, tonka pupelės. 

Kvapas NAKED LOVE - išdrįsk mylėti visa širdimi ir atskleisk savo tikrąjį “aš.”

Kvapas įkvepia užmiršti patirtas nuoskaudas, skaudžius išgyvenimus ar nesaugumo jausmą bei priimti gyvenimą su meile ir drąsa širdyje. Tai jaudinantis, saldus, turtingas aromatas, kviečiantis gyventi pilnatvėje su savimi, savo troškimais ir potyriais.

Kvapo natos: jazminas, pačiulis, ąžuolo samanos, apelsinų žiedai, braškė, juodieji serbentai, cukraus vata, tonka pupelės, irisas, vanilė.

Kvapas OVER THE MOON – patirk besąlyginį džiaugsmą ir nepakartojamą dabarties akimirką.

Kvapas apgaubia Tave ir Tavo namus valiūkiška, džiaugsminga ir atpalaiduojančia nuotaika, kviečia šokti, dainuoti ir mėgautis šia akimirka. Šis šventinis momentas, galbūt, daugiau nepasikartos, bet liks maloniai išmylėtas, išgyventas ir įsimintinas.

Kvapo natos: Mirabelle slyvos, obuolys, avietė, braškė, gvazdikėlių pumpurai, muskato riešutas, santalas, vanilė, muskusas.

Kvapas SPA ALCHEMY – atrask sau skiriamų džiaugsmingų akimirkų formulę.

Kvapas skirtas Tavo laikui su savimi.  Tai tarsi jūros, laukų, vaikystės ir ramybės kokteilis, kurio tikslią formulę kuri Tu. Šis kvapas įkvepia mėgautis vienatve ir pačia maloniausia – savo kompanija. Pasileisk plaukus, išleisk savo vidinį vaiką, kuris mėgsta tinginiauti ir žaisti, ir pasinerk į vidinį pasaulį, kuris neretai būna apleistas.

Kvapo natos: pakalnutės, žolelės, druska, prieskoniai, levandos, žaluma, gėlės, pudra, balzamikas, muskusas, vanilė.

ODORO kolekcija Elements siekia pabrėžti Tavo unikalumą ir išskirtinumą bei paskatinti savo gyvenime rinktis būtent Tave atskleidžiančias ir palaimą teikiančias detales. Įkvėpus Elements kolekcijos natų, lengvai atrasi sau tinkamą kvapą ir užpildysi namus jaukumu.

Pasinerk į aromatų magiją ir kurk maloniausias akimirkas kartu su Elements.

  • Registruotis

Naujos paskyros sukūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite su Arba Atstatyti slaptažodį